Idei pentru ambalarea torturilor

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Depuneți mult efort în crearea tortului perfect pentru clienții voștri, de ce ambalajul ar trebui să fie secundar? Un tort trebuie să își păstreze textura, forma și volumul atunci când ajunge la destinatar, de aceea cutia în care este ambalat joacă un rol important.

Vă prezentăm câteva idei inedite de cutii pentru torturi care va ajuta cu siguranță la impresionarea clienților.

Cutii distractive și informative

Acest ambalaj personalizat conține informații despre afacerea din interior și din exterior. Este luxuriant, atrăgător de atenție și  unic. Pentru cei care au deja un logo, venirea cu o etichetă personalizată poate fi un mod creativ de livra un tort. Să fii creativ este ușor. Puteți opta pentru o cutie de tort deja personalizată de la tipărie sau să cumpărați ambalaje pentru cutii de tort și să le personalizați în funcțe de ocazii, sezon, sau promoții speciale.

O actualizare coloristă pe  un ambalaj clasic

Cele mai multe cutii pentru torturi sunt de culoare albă la exterior și au interior de culoare din carton. Adăugarea unui strop de culoare pe interior adaugă o surpriză încântătoare pentru experiența clienților.

Alegeți un ambalaj rustic și ecologic

Ambalajul reutilizabil sau un ambalaj biodegradabil arată atenția acordată mediului înconjurător.

Puteți opta pentru un ambalaj ușor de făcut singur

Cutiile de ambalaj sigure pentru alimente, o ștampilă și puțină creativitate sunt rețeta perfectă pentru ambalaje unice, cu costuri reduse.

Cutii pentru ambalat elegante, dar și ambalaje pentru torturi formale și chic

Elegant nu trebuie să însemne sofisticat și încărcat. Lucrurile simple sunt un acompaniament perfect pentru torturile oferite cadou.

Cutiile minimaliste și vizual amuzante

În prezentarea produsului, puteți opta în a face posibilă vizualizarea acestuia prin intermediul cutiei, într-o manieră amuzantă. Prezentați brand-ul însoțit de tortul care se află în interiorul cutiei.

O simplă și necostisitoare personalizare a cutiei pentru torturi

Probabil cel mai creativ și mai intens ambalaj care trebuie făcut este ambalajul complet personalizat. Există o mulțime de modele creative pe internet pentru forme de cutii. Aceste modele sunt disponibile online pe scară largă sub formă de imprimabile descărcate digital. După cumpărare, tot ce trebuie să faceți este să imprimați mesajul pe cutia de tort. Un mesaj personalizat în partea de jos a cutiei este perfect pentru clienți! Asigurați-vă că utilizați cerneală sigură pentru alimente.

Cutii pentru torturi cu textură mată

Pentru a face cutiile de tort să iasă în evidență, nu trebuie neapărat ca acestea să fie  fanteziste și lucioase, uneori, o abordare foarte minimalistă este tot ce ai nevoie pentru a ieși în evidență , făcând produsul demn și remarcabil.

Cutiile transparente pentru torturi

Dacă ați făcut un tort deosebit, de ce să-l ascundeți într-o grămadă de ambalaje? O modalitate excelentă de a-l ambala, sunt cutiile transparente. Există o mulțime de cutii transparente disponibile online, multe dintre ele având și inserții pentru cupcakes. Cu un recipient simplu și tranasparent, puteți adăuga o notă de culoare folosind autocolante/ stickere sau o panglică. Acestea pot adăuga un strop de culoare într-o cutie albă foarte simplă. Stickerele pot funcționa excelent, deoarece sunt ușor de plasat și vin deja în mai multe modele și teme diferite

Un ambalaj bun poate face diferența între un retur al unui client sau o recomandare bună, de aceea, trebuie să i se acorde o atenție deosebită.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *